foto boomverzorging 1Snoeien vindt plaats voor verschillende doeleinde. De meest voorkomende snoei vormen zijn onderhoud snoei en vorm/model snoei.

Snoeionderhoud

Onderhoud snoei van bomen zorgt er voor dat deze in goede condities blijven. Als dit niet meer het geval is zal de boom ziek worden. Het gevolg hiervan is dat de boom tak sterfte krijgt of zelfs helemaal dood gaat. Dit zorgt voor gevaar voor de omgeving, met als gevolg dat er bij een storm flinke takken kunnen afbreken. De kans dat de boom omwaait is dan ook aanwezig. Voor u als klant is het belangrijk te weten dat u zorgplicht heeft voor bomen die op u grond staan, dit houdt in dat u verantwoordelijk bent voor eventuele schade en/of ongevallen als gevolg.

Vorm/Modelsnoei

Bij vorm/model snoei zorgen wij ervoor dat de boom zijn oude karakter weer terug krijgt, zonder dat de boom hier hinder van ondervindt. Het voordeel bij vorm/model snoei is ook dat hiermee vaak veel licht gecreëerd wordt, dit is goed voor de boom zelf, maar ook voor de rest van de tuin.

Als Snoeien geen optie meer is, wat meerdere redenen kan hebben, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk voor u de boom kappen/rooien. Hierbij kunnen wij ook de wortelstronken verwijderen. Dit kan door middel van het gebruik van een stobbe frees of het uitgraven van de wortelstronken. Wij zullen hierbij ook zorg dragen voor het verwijderen en afvoeren van al het groenafval.

Voor het juiste advies of prijsopgave bent u bij ons aan het juiste adres, neem daarom nu contact met ons op!